Erik A. Frandsens totalinstallation på DNV Gødstrup er nu klar til realisering

Udgivet 8. Oct. 2015 i Nyheder

I efteråret 2014 vandt billedkunstner Erik A Frandsen skitsekonkurrencen om stedsspecifik kunst til det næsten 250 meter lange foyer- og gangareal på DNV Gødstrup. Nu har kunstneren og arkitekterne fra CuraVita (Arkitema + Aart Architects) i tæt samarbejde bearbejdet og integreret skitsens ideer.

Når patienter, pårørende og medarbejdere bevæger sig gennem foyer- og gangareal vil de bl.a. blive mødt af cirkelrunde plansænkede malerier, integreret i teglvæggene, lysende søjler, LED-lameller i vægpaneler, mirror-polished stål med indgraveringer samt flader af fiberbeton med guldrelieffer. De mange elementer realiseres i takt med byggeriet og indvies sammen med Det Nye Hospital i Vest i 2019.

Læs mere om IN SITUS arbejde med kunststrategi og implementering her.

EAF-Rev-skitse-DNV-G-1

EAF-Rev-skitse-DNV-G-2