Persondatapolitik
IN SITUs behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven samt GDPR pr. 25. maj 2018.

Vi indsamler data om vores kunder (navn, adresse, e-mail, telefonnummer, CVR-nummer) samt ved tilmeldelse af nyhedsbrev (navn og e-mailadresse). Vi foretager registreringen af personoplysninger alene med et regnskabsteknisk formål eller for at kunne sende vores nyheder ud til dig.

Dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt, uanset om der er tale om tilmelding til nyhedsbrev, eller du er kunde hos IN SITU ApS. Vi behandler oplysningerne i overensstemmelse med lovgivningen, og de bliver kun anvendt til det formål, de er indsamlet til, og som der er givet samtykke til. Oplysningerne gemmes til de ikke længere er relevante.

Som abonnent på vores nyhedsbrev kan du til enhver tid altid framelde dig igen via et link i bunden af nyhedsbrevet. Ved frameldelse, trækker du automatisk dit samtykke tilbage, og dine oplysninger slettes fra vores mailingliste.

IN SITU ApS har indgået databehandleraftale med Mailchimp, der er den platform, vi benytter til udsendelse af nyhedsbreve. Den aftale er din og vores garanti for, at gældende regler overholdes, så dine personlige oplysninger beskyttes bedst muligt.

Cookies
Vi indsamler ikke cookies på insitu.dk. Alle indkomne data krypteres.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger
Administration og support.

Indsigt
Du vil altid kunne få indsigt i dine oplysninger hos IN SITU ApS. Hvis der er fejl eller mangler i vores oplysninger, rettes de hurtigst muligt. Ønsker du ikke længere at være registreret hos IN SITU ApS, sletter vi dine oplysninger senest 14 dage efter, vi har modtaget en skriftlig henvendelse fra dig herom på mail@insitu.dk.