• Mathias Juel Christensen, 2009 (fotografiske værker i kontormiljø)

  • Mathias Juel Christensen, 2009 (mødeområde)

  • Mathias Juel Christensen, 2009 (fotografiske værker i kontormiljø)

I SCT Nordics kontorer i et gammelt pakhus på Holmen har arkitekt og kunstner Mathias Juel Christensen skabt en billedserie, der binder rummet sammen visuelt og sender klare signaler om en internationalt orienteret virksomhed. De fotografiske motiver er overført på særlige akustikregulerende plader. Samlet set en unik løsning, der både skaber identitet i huset og imødekommer stedets akustiske udfordringer.

“Vi ville gerne have unik kunst på væggene, men havde svært ved selv at få sat ord på, hvilke værker, der kunne skabe det rette udtryk og sende de rigtige signaler. IN SITU hjalp os med en løsning, som samtidig passede til en mindre virksomhed som os, der ikke har de store poster på budgettet afsat til kunst. Vi kan se, det betyder noget, at kunsten på væggene giver mening, og vi har fået positiv feedback fra vores medarbejdere.”
Peter Laursen, direktør og partner, SCT Nordic.